Kontaktirajte nas

062 879 6 320

Kocke za roštilj

Kocke za roštilj

Predstavljamo vam jedan zanimljiv proizvod, iz asortimana opreme za roštiljanje. Radi se o kockama napravljanim od  uglja – ćumura.

 

Isprobali smo delovanje ovih briketa, i utisci su podeljeni. Naime, ove kocke za roštilj, definitivno nisu za pečenje veće količine mesa. Pri tom mislimo na 10 kg i više. Dakle organizacija nekih većih deševanja, tipa rođendani, promocije i sl. otpada. Takođe, nismo sigurni da sa ovim briketima može da se ispeče, tvrđi komad mesa, tipa stejk ili krmenadla.

Potpuno je druga stvar sa mekšim komadima roštiljskog mesa. Ove kocke za roštilj će veoma dobro poslužiti da se ispeče manja količina, ćevapa, pljeski ili kobasice. Takođe možete da ispečete i pileće belo meso ili batak. Savršeni su za manje roštilje u baštama ili čak na terasama stanova, ako vam komšije to dozvole.

Kocke za roštilj su lake za upotrebu, postave se ispod rešetke roštilja i bukvalno zapale šibicom ili upaljačem. Dobro, sa nekoliko šibica. Rešetka roštilja treba da bude postavljena tik iznad kocaka, kako bi imale pun efekat. Čak možete da postavite klasičnu rešetku iz šporeta direktno na kocke. Kocke emituju toplotu do 2h, što je više nego dovoljno da se ispeče roštilj za manju grupu ljudi.

Možete da ih kupite u „ Uradi sam ″ tržnim centrima, verovatno i na drugim mestima, a cena im je oko 330 dinara za pakovanje, u kom se nalazi 4 kocke.