Kontaktirajte nas

062 879 6 320

Roštilj

Roštilj koji smo kupili za potrebe promocije početka rada sajta.

Naš twitter prijatelj @markomudrinic nas je pitao gde može da kupi kocke za roštilj, i u potrazi za njima, naleteli smo na ovaj roštilj.

Roštilj1 Roštilj

 

 

Odličana stvar za pripremu roštilja za 30 – 100 ljudi. Cena mu je oko 17 000 dinara, što nije mnogo imajući u vidu da je izrađen od prilično kvalitetnog čelika. Nije prohrom, ali maksimalno korektna izrada. Uvozi se iz Belgije, i iskreno se nadamo da je tamo i izrađen.

Roštilj se sastoji iz dve celine, većeg dela koji služi za loženje vatre i pečenje mesa i manjeg dela koji služi za dimljenje mesa i održavanje toplote. Nama najzanimljiviji detalj je gornja rešetka, koja služi za predpečenje, tj. na njoj možete da duže vreme držite meso, koje u pogodnom trenutku samo spustite na donju rešetku i da za nekoliko minuta bude pečeno. Stvarno vrhunsko rešenje.

Ovaj roštilj možete da pronađete u ,, Uradi sam ” radnjama na NBG i u naselju Galenika. Ne vredi da vam ostavljamo link ka njihovom sajtu jer je blagi užas. Neažurno, nepregledno i bez cenovnika. Stvarno šteta jer imaju odličnu ponudu opreme za roštiljanje. Takođe moramo da im pohvalimo osoblje koje je predusetljivo i stručno po pitanju opreme koju prodaju. I na kraju najozbiljnija zamerka, ako se odlučite za kupovinu ovog modela, logično je da vam je potrebna usluga dostave jer je kutija u koju se pakuje prilično velika i teška. Ali dostavu kupljene robe NE RADE !? Tj. rade ali uz doplatu od 1500 – 2000 dinara. Nadamo se da će to da isprave u što skorije vreme jer se, još jednom napominjemo, radi o ozbiljnom prodavcu opreme.

Pogledajte i gorionik.